Status

seperti....sudah tamat, keajaiban wujud..? ;)

Follow Mereka Juga Ok..!!!

Archives

:: zapin bersama Ted' ::

Kenapa ekk kau berubah...kenapa ekk

Kenapa ekk kau berubah...kenapa ekk

Baru saja kenal
kau muncul semula
lalalalalalala,.,.,.,.~

kedengaran Ted mendendang ntah hape lagu ntah,..,.,.~

aku : weh mangkuk,..,,.,.~

Ted : lu pehal..?

aku : ko nyanyi pe tuh...semcam je aku dgr?

Ted : lagu stacy la, pakai buang, ko tak penah dgr ke...?

aku : owh yeke,.,.,.~



p/s : Ted nih org johor.,,..,~


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

:: bebasku dipenghujung ::

www.facebook.com - page pertama yg terpapar tak kala mozilla dilancarkan..

masuk user name.,.,,.,.bla bla bla
masuk password.,.,bla bla bla
loading,.,,.lalalala~
keluar mainpage,..,~

1 friend request.,.,,.owwww yeah, pagi2 da ade peminat add,..,~
you You have a friend request from Norlaila K..........................

.
.
.
.
.
.
.
owwww man.,.,,..,mcm name kakak sulung aku je,.,.
ye.,.,.itu mmg dia,.,..dan................
.
.
aku murung sepanjang hari...memikir kan

1.perlukah aku accept request dari dia..?
2.perlukah aku ckp kt dia aku dah 4 thn x bukak facebook..?
3.perlukah aku closed akaun facebook aku..?

-konklusi nye, kebebasan aku bermain kata2 difacebook sudah sampi ke hujung nya.,.,~

Crazy Rabbit Emoticon

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

:: goyang goyang.,,. ::

ada kerja senang, komplen. kerja susah, komplen. apa ko nak sebenarnye!!??

haha. tak tau. Crazy Rabbit Icons

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati