Status

seperti....sudah tamat, keajaiban wujud..? ;)

Follow Mereka Juga Ok..!!!

Archives

:: selera warisan ::


lokasi
: jalan ampang...
masa : 9.20 malam....

aku : ted, marciano tu serve makanan pe ae..? italy ke,..,?
ted : mesti la makanan Jawa,,,,~ (jawab ted seryes)


nota kaki : jika anda berminat makan makanan Jawa, sila berkunjung ke No.279 Jalan Ampang, (sebelah Great Eastern Mall) Kuala Lumpur.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

:: cerita emas hitam ::

sblom minyak naek. rm5.00 = 2.777 liter..
lepas minyak naek. rm5.00 = 2.7 liter,,..,

sikit tu je ke beza,.,..,?
naek kan la sket lagi,.,.,.plzzz,..,
hehe~

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

:: tangis sang raja rimba ::

Photobucket


aku
: skehan...nnt tlg wat kan aku design tag name event kementerian aku,,,.~
skehan : boley2, nnt ko bg logo kementerian tu kt aku,..,.,
aku : ala, ko cari la kt tenet logo tu, kan belambak,.,,.
skehan : logo yang mne,.,..,?
aku : ala, yang gambar harimau 2 ekor tu,.,.~
skehan : bkn gambar kambing ke...?

nota kaki : langsung xrespek sensitiviti rimau.....

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

:: cerita puan²... ::

suatu peristiwa di opis...~

puan h : aku rasa mcm nk sambung study la,,,jo0m..~

puan a : hmm,.menarik gak,.,.aku nk amik degree communication boley ke,..,?

puan h : boley je, awat plak xbley,..~

puan a : tu la, sbb aku ni kan suka bercakap.........


nota kaki : aku rase maksud lebih tepat bergosip la kot...

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

:: susur gelora lautan,..,~ ::












KD Tun Razak


waktu malaysia 1.50 pagi, sabtu.

aku : weh ted , kapal selam ke-2 baru smp malaysia name KD pe arr,..,?
ted : kris dayanti...........

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati