Status

seperti....sudah tamat, keajaiban wujud..? ;)

Follow Mereka Juga Ok..!!!

Archives

kuotasi hari ini 7


tak kenal maka tak cinta,
dah kenal mcm cilaka...


notakaki : betul ke,.,.?

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

:: ini cerita sensitif ::


aku pelik betul cafe kt bangunan2 kerajaan nih,.,. rehat mkn tengah harinya pkl 1, tapi aku tgk pkl 1230 da nk licin lauk..betul2 aku tidak paham.. pkl bpe sebenar nye korg rehat ae..?


notakaki : org kerajaan, sile lunch pkl 1 ye.. ;)

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

:: owh ibu... ::


lokasi : suatu daerah di hulu selangor.... (rumah keluarga saye!)
waktu : 8.06 malam....


buletin utama tv3 : pihak polis menyarakan agar  pihak penganjur "Seksualiti Merdeka" membatalkan hasrat meraka, ini kerana rakyak Malaysia majoriti menentang perilaku homoseksual, seks bebas dan perkara2 songsang.

emak : apa la nk jadi skang ni, mcm2 mende deme nk buat..... ngomel emak saya di dapur
aku : tu la dia, mcm2 da skang nih............sampuk aku
emak : haaa..kamu jgn nk ikut mende2 x elok mcm tu, KL tu mcm2 mende jadi dah, risau mak....
aku : erk....????????????????????/


notakaki : see, xpasal aku plak kana....mak jgn risau, anak mu ini baik sgt! ;)

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

:: jgn jgn jgn!!! ::


masa : 8.00 mlm
tempat : slh sebuah kompleks kerajaan di KL

aku blk kerja agak lewat hari ini...kerja yg menimbun, ditambah hujan lebat yg amat berbahaya utk motor² kecil. lebih kurg pkl 8.00 ku lihat keadaan diluar, hujan sudah reda... "sudah boleh blk skang" bisik hati ku.

Rasenya hanya tggl aku sahaja di tingkat 8 nih. sedikit goyah terasa dihati ku. Aku berlalu ke pintu, punch kad, cek sume pintu berkunci. Aku menekan pintu lif, tiada org, tetapi butang lif di tingkat 5 sudah ditekan..siapa tkn..? aku tidak tahu...tanpa menghiraukan situasi itu, aku tekat ke tingkat "G"..

Ketika pintu lif tertutup, dengan tiba2 lampu di dalam lif berkelip-kelip.. cuak seketika terasa, lampu terus berkelip, hgga ke tingkat 5 lif berhenti, lif terbuka, dgn keadaan yg agak malap, sesusuk tubuh berlitup kain putih kelihatan.. berderau darah jantan aku, aku cuba membaca kalimah2 suci, tetapi, semua bagai sudah hilang dari minda waras  ku......

sedikit demi sedikit....pndangan ku makin kabur....kemudian aku terlupa apa yg berlaku..









notakaki : ok ok..aku tipu, masuk lif, aku tekan butang "G"...smp level "G" aku keluar dan menyerahkan kunci kepada pak guard, start motor, pulang ke rumah dgn hati girang..sekian!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati