Status

seperti....sudah tamat, keajaiban wujud..? ;)

Follow Mereka Juga Ok..!!!

Archives

:: kuotasi hari ini 8 ::



" kalau lelaki lewat dia punya berleter mcm *(&^%*%&. tapi kalau nak tunggu die make up / pkai baju / pkai bra / pkai tudung / pakai kasut dah dkat 1jam dia xtau plak? pastu cakap " ala...dah nak kuar..knela make up skit" kepala ***** kau 1jam skit. "


kredit to UntilUComeBack from lynet....




notakaki : gadis2 sekelian, jgn marah ye...kami syg anda semua.. ;)

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati

:: fantasia malaya ::


aku dok perati je dari dlu.. klu cite melayu pasal orang kaye nih, byk nye mesti ade cite yang driver nye alim, baik, ajar anak tuan rumah nye ngaji, solat berjemaah, pastu ayah@parent diorg kaki klabing, mabuk2, pastu driver ambik parent diorg nih baru pas mabuk, tgk diorg kt cermin, geleng2 kepala..haih~

xde ke cite melayu yang org2 kaya nye berpendidikan agama, alim, tahu baik buruk agama,,,,,,tp diorg nye driver malas sembahyang, ponteng solat jumaat...pastu bos nye yg kaya nih tegur diorg, pastu diorg pon insaf,.,.,.tu je aku nk bebel...kthnxbai~



notakaki : 1 muharam detik permulaan.....hijerah itu pengorbanan, hijerah membentuk perpaduan!!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google
  • Furl
  • Reddit
  • Spurl
  • StumbleUpon
  • Technorati